Sdílejte tuto stránku na Facebooku Sdílejte tuto stránku na Facebooku Sledujte naše videa na YouTube ZOO Plzeň na TripAdvisor
Vyberte si jazyk
Česky English Deutsch Française По-ру́сски
Zapnout zvuk
holub dvoubrarvý

holub dvoubrarvý

Ducula bicolor

Pied Imperial-pigeon - Zweifarben-Fruchttaube

řád: Měkkozobí

Obývá Zadní Indii a Sundské ostrovy. Žije v pobřežních lesích, mangrovových porostech a plantážích kokosových palem. Živí se zejména plody a ovocem, případně semeny do velikosti muškátového oříšku. V ZOO Plzeň je chován poprvé od roku 2003.

ZAJÍMAVOST

V plzeňské zoo žil v expozici Asijksá zahrada, nyní je chován v pavilonu nosorožců.

OBLAST VÝSKYTU

Výskyt holub dvoubrarvýholub dvoubrarvý

TENTO DRUH NAJDETE

Kde u nás najdete holub dvoubrarvý

FOTOGALERIE DRUHU

holub dvoubarvý

holub dvoubarvý

holub dvoubarvý

holub dvoubarvý

holub dvoubarvý

holub dvoubarvý

Ryba

DESIGN ALEXANDR VACEK

EAZA Oficiální informační server města Plzně Unie českých a slovenských zoologických zahrad Unie botanických zahrad České republiky BGCI